Пошуковий запит: (<.>A=Зінченко Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Зінченко Ю. І. Алданов М. О. [Електронний ресурс] / Ю. І. Зінченко // Українська біографістика. - 2005. - Вип. 3. - С. 48-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ubi_2005_3_7
|
2. |
Биченков В. В. Розроблення алгоритму синтезу поліному n-го ступеня залежності цільової функції від одного аргументу [Електронний ресурс] / В. В. Биченков, О. В. Поплінський, Ю. М. Зінченко // Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони. - 2012. - № 1. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sitsbo_2012_1_3
|
3. |
Зінченко Ю. М. Імітатор тактичних дій JCATS в плануванні експерименту [Електронний ресурс] / Ю. М. Зінченко // Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони. - 2012. - № 2. - С. 31-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sitsbo_2012_2_9
|
4. |
Зінченко Ю. В. Розмежування понять "банківська таємниця" та "комерційна таємниця" [Електронний ресурс] / Ю. В. Зінченко // Державне будівництво та місцеве самоврядування. - 2013. - Вип. 26. - С. 261-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dbms_2013_26_23
|
5. |
Рубель О. Є. Екологічні та економічні ризики видобутку сланцевого газу в Україні [Електронний ресурс] / О. Є. Рубель, Ю. В. Зінченко // Економічні інновації. - 2013. - Вип. 52. - С. 171-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2013_52_18
|
6. |
Близнюк О. П. Сучасний стан та проблеми розвитку ринку корпоративних цінних паперів в Україні [Електронний ресурс] / О. П. Близнюк, Т. О. Сидорова, І. Л. Шевчук, Ю. О. Зінченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(1). - С. 601-608. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(1)__86
|
7. |
Зінченко Ю. В. Ефективність черезстравохідної електрокардіостимуляції при тріпотінні передсердь I типу у хворих з ожирінням [Електронний ресурс] / Ю. В. Зінченко // Медичні перспективи. - 2010. - Т. 15, № 2. - С. 75-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mp_2010_15_2_18 С целью восстановления синусового ритма при трепетании предсердий (ТП) I типа выполнено 246 чреспищеводных электрокардиостимуляций (ЧПЭКС) у 230 больных с ожирением на фоне ИБС (n = 152) и миокардиофиброза (n = 78). Артериальная гипертензия выявлена у 170 (73,9 %) пациентов. Анамнез аритмии составлял в среднем 3,8 года, продолжительность существующего эпизода в среднем <$E 39,4~symbol С~4> сут. В зависимости от степени ожирения, все больные были разделены на три группы: в 1-й (n = 142) - I степени (индекс массы тела (ИМТ) <$E symbol У~30~-~35> кг/м<^>2), во 2-й (n = 49) - II степени (ИМТ <$E symbol У~35~-~40> кг/м<^>2) и в 3-й (n = 39) - III степени (ИМТ <$E symbol У~40> кг/м<^>2). По результатам проведенного исследования ЧПЭКС является высокоэффективным методом кардиоверсии при ТП I типа, позволяющим восстановить синусовый ритм у 87 - 90 % больных, независимо от степени ожирения. По данным эхокардиографии, в зависимости от степени ожирения, выявлено достоверное увеличение толщины стенок левого желудочка, а также массы миокарда и его индекса. В группе больных с ожирением III степени достоверно чаще встречались ИБС, артериальная гипертензия, сердечная недостаточность IIА стадии, сахарный диабет.
|
8. |
Близнюк О. П. Удосконалення управління діяльністю акціонерного товариства [Електронний ресурс] / О. П. Близнюк, Ю. О. Зінченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 2. - С. 335-343. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_2_52
|
9. |
Зінченко Ю. О. Оптимізація структури капіталу акціонерного товариства [Електронний ресурс] / Ю. О. Зінченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 1. - С. 380-388. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_1_56
|
10. |
Близнюк О. П. Підвищення ефективності дивідендної політики акціонерного товариства [Електронний ресурс] / О. П. Близнюк, Ю. О. Зінченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 1. - С. 388-395. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2010_1_57
|
11. |
Зінченко Ю. О. Суть, функції та принципи фінансової діяльності акціонерного товариства [Електронний ресурс] / Ю. О. Зінченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 1. - С. 384-391. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_1_57
|
12. |
Олійник А. П. Bикористання явища резонансу для комплектування колони насосних штанг [Електронний ресурс] / А. П. Олійник, Б. В. Копей, Ю. С. Зінченко, В. Б. Копей // Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ. - 2011. - № 1. - С. 69-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rrngr_2011_1_11
|
13. |
Зінченко Ю. В. Небезпечні побічні ефекти аміодарону: "аміодаронова легеня" [Електронний ресурс] / Ю. В. Зінченко, О. В. Страфун, Г. В. Кубан // Український кардіологічний журнал. - 2014. - № 6. - С. 85-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ukzh_2014_6_13
|
14. |
Гуменюк О. Л. Використання барвників вітчизняними виробниками харчової продукції [Електронний ресурс] / О. Л. Гуменюк, К. О. Шупило, О. Ю. Семенюк, Ю. С. Зінченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. - № 2. - С. 244-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vcndtn_2013_2_38
|
15. |
Зінченко Ю. В. Екологізація виробництва нетрадиційного газу в контексті забезпечення сталого розвитку України [Електронний ресурс] / Ю. В. Зінченко // Економічні інновації. - 2014. - Вип. 58. - С. 106-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2014_58_12
|
16. |
Зінченко Ю. В. Методичні підходи до аналізу екологічного ризику [Електронний ресурс] / Ю. В. Зінченко // Економічні інновації. - 2015. - Вип. 60(1). - С. 141-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2015_60(1)__19
|
17. |
Бобильов В. Є. Принципи моделювання [Електронний ресурс] / В. Є. Бобильов, Ю. М. Зінченко, С. М. Кононенко // Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони. - 2015. - № 3. - С. 18-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sitsbo_2015_3_5
|
18. |
Зінченко Ю. В. Поняття "працівник банку": трудо-правовий підхід [Електронний ресурс] / Ю. В. Зінченко // Право та інновації. - 2014. - № 3. - С. 124-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/apir_2014_3_19
|
19. |
Савченко О. Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба [Електронний ресурс] / О. Савченко, О. Сиза, Ю. Зінченко, Т. Деркач, М. Михайлова // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 228-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_1_36 Досліджено вплив цикорію, кави та лимонного соку на біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів. Використання рослинних харчових добавок значно підвищує ферментативну активність хлібопекарських дріжджів: зимазна активність покращується на 24 - 43 %, а мальтазна - на 24 - 42 %. Добавки збагачують хлібобулочні вироби вітамінами, макро- і мікроелементами та покращують якісні показники хліба.
|
20. |
Гуменюк О. Л. Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліб [Електронний ресурс] / О. Л. Гуменюк, М. П. Ксенюк, Ю. С. Зінченко, Т.Л. Деркач // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 66-72 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_15 В зв'язку з всезростаючим попитом споживачів на продукти без штучних хімічних добавок була зроблена спроба застосування сировини природного походження для підвищення стійкості хліба до цвілі. З цією метою досліджено процес пліснявіння хліба з додаванням порошку сухих плодів горобини звичайної (Sorbus aucuparia). Одержані результати показали, що додавання порошку із сухих плодів горобини сповільнює процес пліснявіння хліба. Застосування порошку плодів горобини у дозуванні 2,5 - 10,0 кг на 100 кг борошна не змінює фізико-хімічні показники якості хліба, водночас покращує смак та запах готових виробів.В зв'язку з всезростаючим попитом споживачів на продукти без штучних хімічних добавок була зроблена спроба застосування сировини природного походження для підвищення стійкості хліба до цвілі. З цією метою досліджено процес пліснявіння хліба з додаванням порошку сухих плодів горобини звичайної (Sorbus aucuparia). Одержані результати показали, що додавання порошку із сухих плодів горобини сповільнює процес пліснявіння хліба. Застосування порошку плодів горобини у дозуванні 2,5 - 10,0 кг на 100 кг борошна не змінює фізико-хімічні показники якості хліба, водночас покращує смак та запах готових виробів.
|
| |